Influencer Convention

av Anna Munkhammar
Har ni sett min vlogg från The Influencer Convention? Om inte så tycker jag att ni ska göra det nu!
Det var nu flera månader sedan jag var där men inte klippt ihop filmsnuttarna för än nu. Kändes jättekul att titta på allt igen och minnas hur roligt det var och hur slut jag var i huvudet efteråt!
Nu när jag såg filmklippen fick jag tillbaka den där inspirerande känslan igen och har återupptagit ett projekt till bloggen som har hamnat lite i stå. Som vanligt när man jobbar med något nytt är det uppdateringarna här på bloggen som blr lidande men i det långa loppet kommer det att mynna ut i en förbättring det är jag helt säker på.
Jag har också tidigare bloggat från TIC och det inlägget hittar ni här.
/Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

0 kommentera

Anonym september 10, 2017 - 14:32

Oh, jag har så många videor att titta i kapp från de senaste veckorna! Ska bli kul att se!

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.