Festfix och hår-update

av Anna Munkhammar
Hej, så här söt är jag idag som ska på lite fest. Förra veckan klippte jag mig och tonade håret men blev jätteledsen över klippningen.
Skäms att säga det men på riktigt grät jag flera gånger över att frisören klippte bort så mycket mer än jag ursprungligen tänkt. Försöker intala mig att håret som är kvar åtminstone inte är slitet och att det trots allt ser bra ut med nya färgen.
Antar att jag bara varit så lycklig över hur långt det hade blivit och så plötsligt är jag 6 månader bakåt i sparandet. Skyller faktiskt detta på colorista och alla behandlingar med deras washout schampo samt vanligt schampo i torrt hår. Det slet mycket på mitt hår och innan jag slutade var det för sent.
Finns så mycket värre problem att jag definitivt är lyckligt lottad som fäller en tår över några centimeter hår!
Den lila färgen tonade jag själv genom att blanda en lila manic panic med balsam för att få en ljusare lila ton. Jag blev toppennöjd och känns så klart skönt att äntligen få tillbaka mitt lila hår efter så lång tid med ofrivilligt grönt!
Förlåt för lite gryniga mobilbilder men ska strax iväg jag väntar bara på Johan som också stylar sig ♡
Trevlig helg! /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

0 kommentera

Anonym september 23, 2017 - 18:11

Blev jättebra! Du passar verkligen i den lila nyansen 😀

Svara
Anonym september 23, 2017 - 20:27

Åh, man får gråta!! Jag förstår VERKLIGEN hur viktigt ens hår är och FYFAN vad jag grinat. Nu är jag inte skallig, det finns hår i nästan alla hårsäckar, men jag är fortfarande motvilligt snaggad och jag GRINAR OCH GRINAR OCH GRINAR i omgångar :'( Man får det, när det inte blir som man tänkt! Jag älskar den lila färgen och har bara bra erfarenheter av manic panic och dess urtvättningsförmåga 🙂 Jag tycker också att längden är fin och fräsch, det kommer växa ut på nolltid om du vill det <3

Svara
Anonym september 25, 2017 - 13:15

Uh jag blir likadan, därför har jag inte varit och klippt mig hos frisör på fyra år. Jag kan inte hantera det. Jag undrar vad de lär sig för mått på frisörlinjen, jag säger två centimeter och på deras mått är det tio? Jättedåligt! Ditt hår är hur fint som helst, men fattar verkligen grejen!

Svara
Anonym september 26, 2017 - 18:21

Jag tycker det blev jättefint! Och du är jättefin 🙂 Men jag förstår besvikelsen över att gå till frisören. Blir aldrig nöjd så istället klipper min syster mig haha.

Svara
Anonym oktober 7, 2017 - 23:53

Vad fint det blev med det lila 😀 Ofrivilligt grönt? Blekte du lila hår? 😉

Svara
Anonym oktober 22, 2017 - 10:37

svar på svar: AH, ja! Det hände ju mig med när jag provade Colorista (den ljusblå)! Först var det typ lilablå, sen blå, och sedan grön i flera månader… Har äntligen bytt det gröna mot rosa nu ^^

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.