Swedish Blogposts

Tjuvtitt på Haradsrevyn

I söndags tog jag bilen till Harads och träffade Haradsrevyn medan de repeterade inför premiären på Lördag. Jag älskar revy, åtminstone Haradsrevyn för de är ett så härligt gäng och jag kan inte annat än skratta åt deras parodier på diverse samhällsfenomen.
En favorit i årets revy är Kim Jong-un men jag kan inte berätta varför för då blir det ju Spoiler Alert.
Apropå spoiler alerts så… i årets revy verkar det vara väldigt mycket överaskningar och surprise moments vilket jag tycker är jättekul! Det ska bli roligt att höra publikens reaktion på premiären.
Jag reser till Florida på söndag så ganska bra med revypremiär på lördagskvällen så att jag kan få mina resfeberstankar på något annat en stund.
Ska redigera bilder på flygplanet och sedan försöka lägga upp ett inlägg när vi kommer till hotellet om allt fungerar som det ska. Förra året när jag var på Kanarieöarna så hade vi visserligen wifi på hotellet men det var så dåligt att det var nästan omöjligt att blogga eller ladda upp något utan att det avbröts. Bättre lycka nu hoppas jag. Sen vill jag uppdatera en del från USA-resan undertiden som jag är där och jag tycker att det borde gå bra.
Psssst.. Ni missar väl inte att jag även uppdaterat den engelska sidan BodenByNight.com
/Anna Mumkhammar

0 thoughts on “Tjuvtitt på Haradsrevyn

  1. Anonymous says:

    Hoppas du har massa roligt i Florida! Jag vill också till värmen och palmerna :3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.