Nya bloggen

av Anna Munkhammar
Nu vill jag ge dig möjlighet (eller ge mig själv möjlighet beroende på hur man ser det) att påverka min nya blogg! Jag hoppas ju att du kommer att vilja läsa även min engelska sida och jag har jobbat så sjukt hårt med den. Tänker hela tiden att den måste bli färdig men nu bestämmer jag mig för att visa den halvfärdig och be om lite konstruktiv kritik.
Flera blogginlägg är publicerade redan för att få en bild av hur det kommer att se ut. Däremot är om mig sidan inte färdig och jag har inte heller någon header. Eftersom Mad About Tea och Julia har så snygga ritade headers har jag spånat på att ha en ritad jag med men det var så länge sedan jag målade nu!
Snälla berätta för mig vad du tycker! DU HITTAR MIN NYA BLOGG HÄR. 
Stor kram! /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

0 kommentera

Anonym oktober 10, 2017 - 11:57

Den är jättefin! Jag gillar dock inte att läsa på engelska så kan inte bidra så mycket mer, men jag gillar upplägget i övrigt ^^

Svara
Boden By Night - Anna Munkhammar oktober 10, 2017 - 12:15

Tack för att du kollade! Jag kommer att ordna "en svensk lösning" allt tar bara sådan tid när man ska göra allt själv. Ja det vet ju du som också bloggar att det är svårt att hinna med allt ?

Svara
Clara oktober 14, 2017 - 11:59

Jag tycker att det är skönt att bakgrunden är vit så att fotona får poppa och hamna i fokus. Dock tycker jag att det känns lite rörigt med placeringen av bilderna – det känns som att uppdelningen mellan vad som är vad är lite otydligt. Några saker jag undrar över är bland annat sliden, är det tänkt ungefär som en header eller är det för att visa vad din blogg kommer att innehålla? Sedan är det ju bilder som ligger på rad horisontellt respektive vertikalt, med samma bild/inläggsrubrik, vad är de till för? Om det gjordes lite tydligare skulle det vara perfekt!

Angående headern så tror jag att det skulle vara väldigt snyggt ifall du ritade av bilden du har som header här på din svenska blogg, och anvvände den som header på din engelska blogg. Jag tänker mig att den är i sådan stil som fine line-tatueringar eller som instagramkontot frankdotwork. Tror att det skulle passa bra till det stilrena temat du har med vit bakgrund och svarta detaljer. ^^

Svara
Boden By Night - Anna Munkhammar oktober 16, 2017 - 12:23

Hej och tack för att du skrev så långt! Jag vet precis vad du menar med bilderna det är typ länkar till samma inlägg överallt. Tanken är att i högerkolumnen så ska det lyftas fram inlägg från arkivet. Annars blir bra inlägg lätt bortglömda bara för att de ligger så långt bak. Men problemet är ju att jag inte har något arkiv nu så det är samma inlägg överallt. Ska försöka förtydliga det på något vis och så blir det bättre sen när sidan varit igång längre. Får komma på något där helt enkelt! Vilken bra idé med headern, jag har ritat en nu som jag är halvnöjd med så kanske blir ett nytt motiv. Håller med dig att när det är så färgglada bilder kan man ta det lite mer chill med bakgrund och header. Ska kolla in frankdotwork för inspo!

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.