Magisk helg & Harads imorgon

av Anna Munkhammar
Vilken vacker helg det varit så här långt. Strålande sol och frost imorse och sen har vi grillat i grillkåtan med ett par vänner.
Jag har också fått hem den här T-shirtklännigen från H&M och den matchar ju min tatuering perfekt! Jag ska ha den under flygresan till Florida tänkte jag för är som att ha en pyjamas på sig!
Imorgon ska jag till Harads för att se Haradsrevyn repetera inför sin premiär. Jag brukar bli bjuden på deras revy och fotografera och skriva om dem. De är ett riktigt härligt gäng och revyn är rolig. Premiären är nästa lördag så de har nog fullt schå inför den just nu skulle jag tro!
Sov Gott! Och pssst, jag har uppdaterat lite på bodenbynight.com så kolla gärna in där också. JAG VET det är lite rörigt nu men försök tänk att jag jobbar jättehårt med att få till allt så att det i slutändan ska fungera bättre med bägge språken ❤ /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

0 kommentera

Ida oktober 25, 2017 - 10:58

Fina bilder 🙂

Svara
Clara oktober 29, 2017 - 21:32

Men åhh, det låter ju görmysigt! Vad roligt det lät med Harads! Du får hojta till när recensionen (om jag förstått det rätt?) är färdig 😀

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.