Mad About Teas nya design

av Anna Munkhammar
Min fellow bloggkollega Susanne som har Mad About Tea har gjort om sin bloggdesign och kolla hennes header den är så söt!!! Gaaaah jag vill typ också ha en tecknad header nu när både Susanne och Julia har det.
Jag ska faktiskt piffa upp min blogg också men just nu jobbar jag på att få till min engelska blogg som kommer att se lite annorlunda ut. Den engekska har en modernare magasin-layout medan den svenska fortsätter med en traditionell bloggdesign. Med traditionell menar jag fulla blogginlägg i mitten och en sidokolumn (som nu).
Om jag la ut länken till min nya halvfärdiga engelska blogg, skulle du då vilja hjälpa mig med tips? /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

0 kommentera

Anonym oktober 6, 2017 - 09:58

Men awe så söt du är!! <3

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.