Swedish Blogposts

Mad About Teas nya design

Min fellow bloggkollega Susanne som har Mad About Tea har gjort om sin bloggdesign och kolla hennes header den är så söt!!! Gaaaah jag vill typ också ha en tecknad header nu när både Susanne och Julia har det.
Jag ska faktiskt piffa upp min blogg också men just nu jobbar jag på att få till min engelska blogg som kommer att se lite annorlunda ut. Den engekska har en modernare magasin-layout medan den svenska fortsätter med en traditionell bloggdesign. Med traditionell menar jag fulla blogginlägg i mitten och en sidokolumn (som nu).
Om jag la ut länken till min nya halvfärdiga engelska blogg, skulle du då vilja hjälpa mig med tips? /Anna Munkhammar

0 thoughts on “Mad About Teas nya design

  1. Anonymous says:

    Men awe så söt du är!! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.