Landat i Florida

av Anna Munkhammar
Jag landade i Florida igår och redan har jag ätit amerikanska flingor (sådana som är med i “Älskling jag krymte barnen”) och gått på strandpromenad.
Så mycket mer orkar jag inte skriva nu för jag är väldigt trött efter alla intryck och sen vill jag fixa ett inlägg om Haradsrevyn också. Jag var ju på deras premiär kvällen innan resan och var svinkul! Sjukt roligt och Johan tyckte jättemycket om årets revy också. Vill så klart hinna göra ett inlägg om dem innan sista föreställningen har varit.
Sov gott! /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

0 kommentera

Anonymous October 31, 2017 - 15:03

Oooh så kul!

Svara
Jeanette October 31, 2017 - 15:17

Vad kul! Ska bli kul att följa er resa 🙂

Svara

Lämna en Kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.