Swedish Blogposts

Låg efter semestern

En sak som egentligen är privat men som jag ändå vill dela med mig av är att jag har haft det tungt sedan jag kom hem från USA. Semestern var underbar och när jag var hemma igen blev jag också glad att träffa familjen, se mitt hem och komma på jobbet igen. Precis som jag önskat är det dessutom massor av snö och skoterföre!
Men sen hände något, om det då är jetlag som bidrar men jag har varit orkeslös, frusen, haft dålig aptit och samtidigt svårt att sova. Jag som älskar att köra skoter och äntligen tog första svängen i söndags hade inte ens lust för det idag trots att det är mer snö. Jag känner mig bara riktigt låg.
Köpt amerikanskt godis som jag tänkte göra en video med och har en hel del ideér för att inte tala om filmer från Florida… men det blev ingen YouTube-video i torsdags. Inte idag heller trots att jag haft dagen för mig själv.
/Anna Munkhammar

0 thoughts on “Låg efter semestern

 1. Anonymous says:

  Vad tråkigt. Undrar vad det beror på… hoppas det blir bättre snart!

  1. Tack jo det känns upp och ned faktiskt men bestämt att jag ändå ska spela in en video idag för jag tycker ju att det är kul och jag blir ju inte gladare av att bara tycka synd om mig själv. Tack för din kommentar det värmer ❤

 2. FlyingDryden says:

  Ge det lite tid så återhämtar du dig. Eller så blev du biten av resekrypet. När jag kom tillbaka från Miami och kryssning för fyra år sedan hade jag samma känsla. Har nog aldrig avskytt vintern så mycket som jag gjorde då. 🙂

 3. Clara says:

  Vad modig du är som delar med dig av dina känslor! Jag hoppas att du känner dig bättre snart och kan börja se fram emot saker som du vanligtvis tycker om. <3

  1. Tack ❤ Det har varit mycket tungt men nu tänkte jag ändå gå in och skriva något. Jag älskar att blogga men just nu är det för mycket annat. Tack för ditt stöd igen ?

 4. Anonymous says:

  Hoppas verkligen att det känns bättre snart fina du! ❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.