Haradsrevyn 2017

av Anna Munkhammar
Kvällen innan jag reste till Florida var jag på premiären av Haradsrevyn och det var så bra! Alltså jag och Johan skrattade och det var skönt att få komma bort från resfebern en stund.
Jag har varit på varje premiär i några år nu och de har verkligen utvecklats under den här tiden. I år var det flera skämt som byggdes upp genom att sketcher och karaktärer återkom och då blir det en röd tråd genom hela showen.
Min favorit är nog faktiskt diktatorn Kim Jong-Un med hans hurtiga och patetiska planer att störta USAs president Donald Trump. Måste ses för att förstås men är kombon med sången och ansiktsuttrycken som blir så kul! Jag ångrar att jag inte filmade det men blev några bilder istället.
Sen är det överaskningarna i år…. Det är hela tiden något nytt och spännande som dyker upp. Är det inte någon som trycker in en chokladboll i munnen på någon så står en annan plötsligt i pridekalsonger eller så spelar Hitler elgitarr. De släpper riktigt loss i år.
Johan hade faktiskt aldrig varit på revy så det här var hans första gång. På vägen hem i bilen så sa vi det att det är synd man så lätt glömmer bort att gå på sånt här när det trots allt är så kul. Mycket roligare än att gå på bio /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.