YouTube stal lite bloggtid

av Anna Munkhammar
Jag har svurit att aldrig skriva ett sånt här inlägg för helt allvarligt tycker jag bara det är astråkigt att läsa… meeen okej här kommer det: “förlåt att jag inte bloggat på sistone…”. Dock tänker jag inte dra en recap och berätta om alla frukostar som ni missat hos mig även fast en var en hotellfrukost 😉
Istället får ni bilder på Britt från båtturen som vi tog nyss i busvädret. Hon har blivit så duktig på att åka båt och jag är riktigt stolt över henne. Känns skönt att hon njuter av att åka nu istället för att vara jätterädd som hon var första gången ♡
Kort och gott har jag haft mycket för mig och utöver det fokuserat mer på min YouTube kanal. Följer ni mig där också har det kanske inte känts som att jag varit borta trots att bloggen har uppdaterats mer sällan. Det börjar bli så kul nu när jag har följare på YouTube och några av mina filmer har setts mer än 9000 gånger! För mig är det i alla fall tokmycket.
Nu ska vi tända lite ljus och mysa. Ha en fin helg! /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

0 kommentera

Anonym augusti 21, 2017 - 22:06

Vad kul att det går bra på youtube!☺️ Tänkte också försöka mig på det lite längre fram, känns som ett bra komplement till en blogg och kul att få jobba med rörligt också.

Svara
Felicia september 1, 2017 - 15:07

gud vad söt hund 🙂 kul att det går bra på YT, vill också börja med det men blir så kamera nervös, haha.

Svara
Boden By Night - Anna Munkhammar september 3, 2017 - 20:41

Ja men jag spelade in massor som jag aldrig publicerade först. Är verkligen mer personligt att filma än att skriva. Nu tycker jag att det är superkul!

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.