Ladda dina smycken med månsken

av Anna Munkhammar
Det är fullmåne nu och jag tänkte tipsa er om ett sätt att ladda smycken mm. med månsken. Genom att ladda dina smycken kan du dra nytta av energin när du senare bär dem. Det går så klart bra att ladda vad som helst. Som ni ser på bilderna har jag lagt ut lite stenar också.
Så här gör du:
  • Strö salt (gärna grovsalt) på en silverfärgad bricka eller fat.
  • Lägg det som du vill ladda på brickan.
  • Ställ brickan i ett fönster där fullmånens sken lyser in och låt den stå där 1 dygn (Det gör inget månen är bakom moln eller så). Det går också bra att ställa den ute men jag är aldeles för rädd om mina smycken för att göra det.
Det här fungerar extra bra om man har ett smycke med en naturlig sten eftersom de redan har en kraft i sig. Du kan läsa vad olika stenar symboliserar och har för egenskaper genom att googla dem.
Om jag ska göra något särskilt väljer jag smycke efter det. Ska jag resa bär jag gärna min ring med en månsten och har jag ett stressande möte väljer jag mitt halsband med en citrin. Citrin kan vänta negativ energi till possitiv och lindra stress.
Spela roll om det är placebo effekt, det känns bra och då är det väl det?
Måste man ha en silverbricka och salt?
Alla har inte det så det går säkert bra utan men det är så som jag blivit visad och för mig känns det bra. Skippa brickan och saltet om du inte har det.
Lycka till! /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

0 kommentera

Anonym augusti 8, 2017 - 10:53

Älskar citrin, men tror det är min månadssten så jag har älskat det lite forever 😀

Svara
Boden By Night - Anna Munkhammar augusti 10, 2017 - 08:29

Ja men de är så fina!!

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.