GIVEAWAY: Vinn godis!

av Anna Munkhammar
Jag utlovade ju en liten giveaway tidigare och nu är den publicerad! Jag och Patrik utmanar er att vinna mina favoritgodisar
Det är en tackvideo till dig som följer mig här och på youtube. Jag blir varm varje gång jag fått en kommentar och det är så mycket roligare att hålla på helt enkelt. Det tar tid att skriva en kommentar och jag är glad att någon vill lägga den på mig.
Det blir också ett firande över att en av mina videor har över 10 000 views. Det är stort för mig i vart fall B-)
Godiset som ligger i potten är lakrisal, kola snören, Marabou frukt och mandel, hockeypulver och lösviktsgodis.
I videon äter jag godiset (som i en mukbang) och så berättar jag lite barndomsminnen,  min resa till USA osv.
För att vara med i tävlingen ska du tipsa mig om en youtubevideo som du vill att jag ska göra. Mer info finns i videon.
Lycka till! /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

0 kommentera

Clara augusti 30, 2017 - 12:59

Spelar det någon roll om jag skriver kommentaren här eller under videon på youtube? Jag skulle i alla fall tycka att det var roligt om du gjorde en video där du levde som i sims under 24 timmar, likt den här: https://www.youtube.com/watch?v=D9oPKN-ami4

Skulle vara intressant att se 😀

Svara
Helena i Uppsala augusti 30, 2017 - 19:49

Jag vill se mer av katten! Den är ju redan din sidekick. Kan den några konster? Min katt öppnade dörrar. Första gången var det otäckt för jag visste ju att jag var ensam hemma. Misan gillade också småkakor, i alla fall om man matade henne. Äter din katt godis – geléråttor? Den slickar sig om munnen!

Svara
Helena september 19, 2017 - 12:38

Hej!
Hur går det i godisutlottningen? Vem vann?

Svara
Boden By Night - Anna Munkhammar september 20, 2017 - 20:49

Jag skulle välja ut men jag hade så svårt så jag har bett om hjälp förlåt!!

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.