Hej vänner, befinner mig just nu på Sandön i en solstol och kom precis i land efter en båtbogsering. Ni som följer mig på instagram (@bodenbynight) har kanske redan sett dett i instastories. Jag älskar att vara här i Johans föräldrars stuga för det är en riktig svensk idyll.
 
 
Så kul nu också att Britt som var jätterädd första gången hon åkte båt faktiskt hoppar i själv och verkar tycka det är kul. Lite läskigt är det förstås fortfarande eftersom hon inte gillar vatten men hon är ändå trygg med båten. Till och med jag blir ju nervös ibland när vi ska gå ut på någon vickig brygga, speciellt om Johan går framför för då gungar det så mycket…. 
 
 
 
Måste också visa dem här bilden från sovrumsfönstret igår som är totalt oredigerad så inget fuffens för att få en färggladare himmel. Alltså förstår ni hur vackert det är här ♡
 
 
Sandön är faktiskt anledningen att det inte blev någon youtubeuppladdning i torsdags, vi for helt enkelt hit istället. Tycker det är viktigt att vi njuter av våra sista semesterdagar nu så bloggen har hamnat lite i efterhand.
 
MEN, det väntar många roliga bloggrelaterade saker nu framöver. Bland annat med Ruff Diamonds och vi som är toppbloggare där har börjat lära känna varandra och blivit ett härligt gäng. Ser fram emot allt kul som vi kan göra tillsammans. Vi ska också ta in fler bloggare i gänget men mer info om det kommer på Ruff Diamonds och blogg.se senare. 
 
Stor kram och tack för alla kommentarer jag fått på sistone det är så mycket roligare att skriva för mig då. /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.