Hej vänner jag har haft tankar om att göra en blogg parallellt med den här på engelska. Alltså en som matchar ihop med min youtubekanal bättre.
 
 
Anledningen är just att jag vill kunna dela med mig i bilder och text även till de som följer mig som inte kan svenska. Dessutom är jag med i många grupper på facebook där alla skriver på engelska och ibland önskar jag att jag kunde gå in i fler diskussioner där via bloggen. 
 
Vad tycker ni om det? Skulle ni läsa den? Den här finns ju fortfarande kvar. 
 
/Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

0 kommentera

Clara juli 18, 2017 - 18:46

Jag tror det blir rörigt med två bloggar. Om jag var i din sits skulle jag behållt den här bloggen, men lagt in en engelsk översättning av texten i varje inlägg. Alltså att varje inlägg går att läsa på både svenska och engelska. 🙂

Svara
Clara juli 18, 2017 - 22:15

Hmm… Hur skulle det vara om du istället hade en översätt-knapp? Har för mig att det går att ha som en widget. Då kan ju läsaren själv välja om hen vill översätta texten eller inte, så slipper du lägga in två olika texter i varje inlägg.

Svara
Boden By Night - Anna Munkhammar juli 20, 2017 - 14:33

Ja det kan ju vara något. Tack för tipset ❤

Svara
Anonym juli 22, 2017 - 10:36

Jag har också funderat på att blogga på engelska men att då lägga in det på svenska och engelska i samma inlägg. Men känns rörigt och ansträngande haha. Istället har jag en google translate, den är inte jättebra men den funkar.

Svara
Boden By Night - Anna Munkhammar juli 25, 2017 - 11:59

Ja men det blir så meckigt och så mycket merjobb. Translate är ju bra men blir inte riktigt samma sak.

Svara
Anonym juli 22, 2017 - 20:35

Du kan göra som exempelvis Ebba Zingmark gör och skriva både på engelska och svenska.
? http://www.ebbazingmark.se

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.