Min vistelse på Den röda båten / The red Boat i Stockholm blev minst sagt tudelad. Jag var aldeles begeistrad när vi kom dit för båten var så fantastiskt vacker i solnedgången.
 
 
 
 
 
 
Väl inne i reception- och restaurangdelen var det supermysigt och personalen var trevliga. Jag gillade killarna som jobbade och den ena fixade varma mackor åt oss fast klockan var 12 mitt i natten. Schysst och serviceminded!
 
 
 
 
 
Rummet var väldigt litet och spartanskt men det visste jag redan från bilderna när jag bokade på hotels.com. Jag bryr mig inte om det är litet när vi ändå bara skulle sova där och för mig känns bara onödigt att betala extra för utrymme som man inte använder. Tyvärr glömde jag att fota rummet så jag kan inte visa er hur det såg ut. 
 
Eftersom det är en gammal båt hade inte heller alla rum toalett och dusch men det var aldrig upptaget och bra städat. Bara en av duscharna gick att låsa vilket jag tyckte var konstigt men vi duschade ju i den då såklart.
 
 
 
Så till det tråkiga då. När vi kom hem till båten efter Guns N’ Roses konserten (ska givetvis skriva om konserten men måste smälta det lite först) var det lite tumult i ett rum längre bort i korridoren. Jag frågade dem vad som stod på och de hade upptäckt vägglöss i sitt rum. Jag gick och tittade och mycket riktigt var det vägglöss där. De var så klart skärrade och uppjagade och det blev jag också!
 
För er som inte vet det är vägglöss små insekter som gömmer sig men kommer fram på natten i sängen och suger blod. Betten kliar efteråt och det är så klart jätteäckligt. Dessutom är de skadedjur som är svåra att bli av med.
 
Killen som arbetade då var samma som ordnat mackor åt oss och jag tyckte så synd om honom för det är klart att det inte var en lätt situation för honom heller. Han ordnade nya rum till gästerna med vägglöss och så fick han lugna ned mig med för jag blev jätterädd att det skulle finnas vägglöss i vårt rum också!
 
Jag och Johan, eller läs Johan, kammade igenom vårt rum och letade löss i säkert 40 minuter men hittade inget. Jag stod mest och var hysterisk medan Johan vände på lakan, lyfte på madrasser, tittade i springor osv.  Klockan var då 2 på natten och vi skulle upp om bara några timmar för att åka till flyget. Det var svårt att sluta oroa sig för vägglöss även fast det inte verkade finnas några hos oss. Tillslut somnade jag ändå. 
 
 
 
 
Jag gillade den röda båten. Bra läge, mysigt och en riktigt gemytilg atmosfär med trevlig personal. Men efter att ha sett vägglössen hos grannen kommer jag inte att boka rum där igen. Det är nog så att vägglöss kan drabba vilket hotell som helst och många gånger är man nog lyckligt ovetandes där man bor. Tyvärr såg jag också på tripadvisor att fler gäster drabbats så därför kan jag inte rekomendera er att bo där. Synd för annars hade jag gärna bott där igen. 
 
Hoppas ni uppskattar att jag alltid försöker vara ärlig i det jag skriver till er. Det hade varit SÅ mycket lättare att bara visa fina bilder från båten och skippa det negativa men jag vill alltid vara uppriktig mot er även om det blir obekvämt ♡  Den här bloggen är inget utan er och jag uppskattar verkligen varenda en av er som engagerar er i att följa mig på bloggen och youtube ♡♡ /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

0 kommentera

Anonym juli 2, 2017 - 11:34

ja om det fanns vägglöss hade jag också tyckt att det vsr obehagligt. Inte för att jag bryr mig så värst om att bitas en natt, är inte så lusäcklad, men rädslan att ta hem dem i väskan och få vägglöss HEMMA!? Nej tack.

Svara
Boden By Night - Anna Munkhammar juli 2, 2017 - 19:40

Jag var LIVRÄDD att få med dem hem. De är tydligen riktigt jobbiga att utrota om man får dem i hemmet. Vi bytte om ute och la resväska och kläder vi hade på oss i frysen.

Svara
Clara juli 2, 2017 - 15:39

Det där såg verkligen ut att vara ett helmysigt ställe! Skulle vilja ha en sådan plats någonstans där man kunde ha spelkvällar med tända ljus och berätta spökhistorier långt in på natten. Synd att det skulle komma vägglöss och förstöra men jag hoppas att konserten var bra och att det vägde upp!

Svara
Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom! juli 2, 2017 - 19:36

så äckligt de vill man inte ha med hem

Svara
Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom! juli 2, 2017 - 19:36

så äckligt de vill man inte ha med hem

Svara
Anonym juli 2, 2017 - 20:45

Men usch :3 Tråkigt att det fanns vägglöss där! Hoppas ni inte fick några med er hem :3

Svara
Anonym juli 2, 2017 - 20:45

Men usch :3 Tråkigt att det fanns vägglöss där! Hoppas ni inte fick några med er hem :3

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.