Om än midsommaren var kall och gav oss en och annan regskur så bjöd den ändå på ljusa nätter och några timmar vacker sol också. Jag och Johan tog en tur med några veteranmopeder och det var det roligaste jag gjort på länge!
 
 
 
Så barnsligt kul och det kittlade i magen fast det inte alls gick fort (kändes dock som värsta räserhojen). Jag riktigt kurglade av skratt och fniss. Har kört motorcykel innan men aldrig moped?? Definitivt ett underskattat fordon! 
 
 
 
Moped var ett bra sätt att få se och uppleva mer än på en promenad. Fast vi hade ju promenerat tidigare under dagen och det var så klart trevligt det med. 
 
Hur hade ni det på midsommar? Har ni frusit? Kolla in vilken tjock jacka hade..! /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.