Jag kan nog inte beskriva hur stort det kommer att vara för mig att äntligen få se Guns N’ Roses live på torsdag. Jag kan knappt tro det själv och jag har gråtit när jag lyssnat på låtar från dem för att allt känns så stort. Det här är det band som jag växt upp till och som format mig allra mest. 
 
Bilden är lånad från Guns N’ Roses mediabilder på deras officiella hemsida
 
Ända sedan Guns N´Roses splittrades har rykten kommit och gått om att de skulle återförenas. Jag trodde faktiskt aldrig att det skulle hända om än jag drömt om det och jag trodde definitivt ALDRIG att jag skulle få se dem! Är väl också därför som turnen heter just “Not in this lifetime”
 
Låt mig nedan få presentera Guns N’ Roses 13 bästa låtar (i oberoende ordning). Ja jag vet att det är jättesvårt och jag kommer säkert ångra mig uti någon om något år men så här kändes det i vart fall idag:
 
Wecome To The Jungle
 
 
 
You Could Be Mine
 
 
 
Nighttrain
 
 
 
Paradise City
 
 
 
Sweet Child O’ Mine
 
 
 
November Rain
 
 
 
Estranged
 
 
 
Live and Let Die
 
 
 
The Garden
 
 
 
Don’t Cry
 
 
 
Coma
 
 
 
Patience
 
 
 
Down On the Farm
 
 
Som vanligt måste man ha med ett “honourable mention” också och där skulle jag vilja slå ett slag för låten “This I Love” från skivan Chinese Democrazy som Axl Rose gjorde utan de andra medlemmarna. Den skivan fick väldigt mycket kritik just för att han gjorde den själv och var i turbulens med de andra bandmedlemmarna men jag tycker verkligen att “This I Love” är väldigt fin. 
 
 
 
Håller du med eller tycker du att jag missade någon låt? VILKEN? /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

0 kommentera

Mattias juni 29, 2017 - 08:10

Bra låtar!.
Men jag hade nog fått med Civil war också.

Svara
Boden By Night - Anna Munkhammar juli 2, 2017 - 19:34

Jo och den var helt grym live. Anledningen att jag inte tog med den var nog att när radiokanalen Bandit Rock fanns här i Boden så kändes det som att det var den enda GN’R låten som de spelade. Blev så irriterad på det :-/

Svara
Mattias juni 29, 2017 - 08:10

Bra låtar!.
Men jag hade nog fått med Civil war också.

Svara
Boden By Night - Anna Munkhammar juli 2, 2017 - 19:34

Jo och den var helt grym live. Anledningen att jag inte tog med den var nog att när radiokanalen Bandit Rock fanns här i Boden så kändes det som att det var den enda GN’R låten som de spelade. Blev så irriterad på det :-/

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.