Igår var jag och Johan på Northern Race Festival och det var så sjukt kul! Det bidrog så klart att det var strålande sol och en lätt svalkande vind. Underbart! Jag har plockat med några bilder i det här inlägget men ni kan se alla mina bilder från Northern Race Festival här.
 
 
 
Jag hade på mig min svarta långklänning med spets som jag beställde från HM och jag älskar den bara mer och mer. Luftig, skön och bara skitsnygg! 
 
 
 
 
Jag är medveten om att min goth-stil för många inte matchar riktigt med bilkultur men för mig gör den det. Jag känner mig då i vart fall väldigt inkluderad och många av bilentusiasterna har en egen stil. Det finns trots allt en konstnärlig ådra i att fixa med bilar också.
 
Johans pappa är flerfaldig SM-mästare i dragracing under 80 och 90-talet och jag tyckte han var störtcool som körde med sin Challenger igår. Roligare att titta när en har någon att heja på! 
 
 
 
 
Innan vi for hem såg vi driftingen och det var kul med skickliga förare och rykande däck. Speciellt när de körde två samtidigt för då syntes det verkligen hur duktiga de var. 
 
 
Se alla mina bilder och mer text från Northern Race Festival här!
 
Hoppas att ni som följer haft en fin helg också. Tycker jag fått så fin konakt med flera av er! Kram!! /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.