Swedish Blogposts

En enkel första trollformel

Eftersom det är fullmåne idag tänkte jag tipsa er om en enkel trollformel att utföra vid just fullmånen. Du kan använda dig av den här om du önkar dig något aldeles särskilt. Den är inte svår eller avancerad att utföra och lämpar sig därför ganska bra för den som är nybörjare. 
 
 
 
ÖNSKAN UNDER FULLMÅNE
 
Du behöver: 1 vitt ljus, en kopp eller skål, ett papper och en penna
Övrigt: Det ska vara fullmåne men du behöver inte se månen
 
Så här gör du:
 
1. Tänd det vita ljuset och säg: “Jag tänder det här ljuset med målet att påverka framtiden. Må Universum höra och uppfylla min önskan.”
 
 
2. Skriv ned din önskan på en papperslapp. Det ska vara en genuin och konkret önskan så undvik generella drag och luddiga formuleringar som “jag vill bli lycklig”  eller liknande. Detsamma gäller totalt orimliga önskningar (imorgon vinner jag en miljon) eller onda avsikter mot andra. Tänk alltid gott! 
 
3. Tänd eld på lappen i ljuset och lägg den i koppen när lågan närmar sig dina fingrar (bränn dig inte). När lappen slocknat och blivit till aska säger du: “Så må det bli”. 
 
 
4. Gå utomhus och säg: “Jag sprider det här meddelandet med vinden. Hör min bön” .
 
5. Sprid ut askan med vinden. 
 
 
Oavsett om man tror på magi eller inte är det många som utför magiska ritualer eller trollformler. Du behöver inte tillhöra någon specifik religon för att göra det. 
 
En del tror att det är deras gud/gudinna/skyddsängel som kommer att lyssna på önskan medan andra tror att det är för att man konkretiserar det man vill genom att skriva ned det och utför en ritual som gör att det fungerar. Du bestämmer helt och hållet själv vad du tror! 
 
Jag har inte delat av mig av den här typen av saker på bloggen tidigare men har länge haft en önskan att göra det. Lite läskigt känns det men jag hoppas att ni kommer att tycka om det och gärna får fler tips. 
 
/Anna Munkhammar

0 thoughts on “En enkel första trollformel

 1. Märta says:

  Som nybörjarhäxa är det alltid spännande att läsa om sådana här tips för att öka min kunskap. Ska definitivt skriva ner och prova det här! Tack för att delar med dig! 🙂

 2. Anonymous says:

  Oh! Skulle vilja prova någon gång! Jag har provat en annan fullmåne magi, och det var helt enkelt att man skulle niga tre gånger till månen och säga sin önskan högt! Är beredd på att säga att vissa önskningar faktiskt slagit in! 😀

  1. Ja men många upplever att det slår in faktiskt! Jag ska dela med mig av fler 🙂

 3. Anonymous says:

  Spännande! Du borde verkligen göra fler såna här inlägg!

  1. Ja nu blev jag sugen på att göra det!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.