Det är en strålande fin dag idag och väldigt mycket går min väg nu.
 
 
  • Jag är bjuden på det skitspännande bloggeventet “Nordic Travel Blog Summer party” i Stockholm nästa vecka
  • Loreal har ringt mig och beklagat mitt gröna hår. Nu ska de skicka några produkter för att hjälpa mig att tvätta bort färgen
  • Det är sommar nu och jag stormtrivs i huset med Johan. Vi har inte mycket kvar av renoveringen
  • Idag kom en snäll elektriker och fixade elen i huset och mamma putsade mina fönster
  • Jag har verkligen många positiva människor i mitt liv nu. Fina kompisar på jobbet som stöttar och peppar mig och härliga vänner som jag träffat genom bloggen. Tänk bara på Mad About Tea som skickade värsta DIY-presenterna till mig!
  • På tisdag är det min födelsedag 
  • Till hösten har vi bokat en resa till USA
 
ÄNDÅ är det som att jag inte kunnat ta in det här idag utan bara känt mig låg. Därför har jag försökt sitta i solen istället för att redigera färdigt mitt torsdagsklipp till Youtube. Det får bli försenat den här veckan helt enkelt.
 
Även om det är så mycket bra som händer så kan det bli lite mycket med allt bara. Jag är också sån att jag lätt tar åt mig av energitjuvar och låter dem dränera mig innan jag överhuvudtaget förstått vad som hänt. Sen går jag runt och känner mig ledsen och besviken. Precis som ungefär alla människor jag vet.
 
Visst är det svårt att bara lägga det där lilla som gnager åt sidan? 
 
Nu har jag fått tips om en ritual som ska råda bot på detta. Det handlar väl om att göra tydligt för sig själv att det är dags att släppa och gå vidare från vissa oförätter. Att inte låta dem ta mer energi längre. Jag ska så klart testa det och se om det känns bättre. 
 
Har ni något bra tips på hur ni hanterar energitjuvar i era liv? 

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.