Det här är helt otroligt men idag köpte jag mitt allra första bilprojekt (!). Jag har precis ingen erfarenhet av bilar annat än att byta däck och glödlampa men nu ska Johan lära mig. Det är inte så mycket fix på den här heller utan mest estetiska grejer. 
 
 
Det här är verkligen en dröm som går i uppfyllelse för mig och ska bli svinkul!
 
Grunden är alltså en gammal volvo 740 som jag allt eftersom kommer att pimpa. Så hädanefter blir det lite “Pimp my ride” här på bloggen. Jag kommer att skriva mer ingående på skoter och motordelen av bloggen där mitt bilprojekt ska få en helt egen kategori. 
 
 
Jag har redan köpt en växelspak och dörrlåspinnar i form av döskallar. Sedan ska jag motivlacka bilen svart med diverse mönster i guld. Månar, en Ouija planchett, Boden By Night logon osv. Jag har inte bestämt helt hur det ska se ut än men gjorde den här skissen till Johan för att visa ungefär hur jag tänkt…
 
 
Så exalterad men ska försöka sova ändå. Natti! /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

0 kommentera

Anonymous June 6, 2017 - 07:39

Men åh, så himla roligt!! Jag har drömt om att pimpa min bil också, den ska bli en gyllene gud och jag söker ALLT guldfärgat som går att sätta i och på bilen. Var köpte du detta? 😀

Svara
Boden By Night - Anna Munkhammar June 8, 2017 - 08:32

Haha det skulle bli coolt!! Jag köpte min döskalle på biltema men måste modifiera den för att det ska passa på växelspaken.

Svara
Anonymous June 6, 2017 - 10:31

Den kommer bli så grymt häftig!

Svara
Boden By Night - Anna Munkhammar June 8, 2017 - 08:33

Ja jag vill typ börja NU!!

Svara
Anonymous June 6, 2017 - 22:13

Men vad roligt, ska bli kul att se slutresultatet

Svara
Boden By Night - Anna Munkhammar June 8, 2017 - 08:33

Lovar att visa ??

Svara
Mikaela June 7, 2017 - 22:26

Va kul 😀

Svara
Boden By Night - Anna Munkhammar June 8, 2017 - 08:33

Ja det ska det bli ?

Svara

Lämna en Kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.