Swedish Blogposts

Plantera skog

Hela den här helgen har jag hjälpt mina föräldrar att planera skog. När skogen har avverkats ska nya träd planteras så då får man trycka ned små plantor i marken med hjälp av ett planteringsrör. En och en planteras de med någon meters mellanrum och så ska de sättas på en bra plätt där de har förutsättningar att växa. Hårt jobb och jag fick så klart en blåsa i mina fina små kontorshänder!
 
 
Utom den lilla blåsan då så var det fantastiskt fint i skogen. Lugnt och stilla och föresten jäkligt skönt att bara arbeta och mata på. Det är nog som det säger att en redig dags arbete renar både kropp och själ! 
 
Så gott det var med en paus med smörgås och en kopp kaffe. 
 
 
 
Hoppas att ni också haft en fin helg och somnar lika tungt som mig. Natti! /Anna Munkhammar

0 thoughts on “Plantera skog

  1. Anonymous says:

    Åh vad härligt ändå ^^

    1. Ja det var det ❤ gott med middag efteråt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.