Hela den här helgen har jag hjälpt mina föräldrar att planera skog. När skogen har avverkats ska nya träd planteras så då får man trycka ned små plantor i marken med hjälp av ett planteringsrör. En och en planteras de med någon meters mellanrum och så ska de sättas på en bra plätt där de har förutsättningar att växa. Hårt jobb och jag fick så klart en blåsa i mina fina små kontorshänder!
 
 
Utom den lilla blåsan då så var det fantastiskt fint i skogen. Lugnt och stilla och föresten jäkligt skönt att bara arbeta och mata på. Det är nog som det säger att en redig dags arbete renar både kropp och själ! 
 
Så gott det var med en paus med smörgås och en kopp kaffe. 
 
 
 
Hoppas att ni också haft en fin helg och somnar lika tungt som mig. Natti! /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

0 kommentera

Anonym juni 5, 2017 - 11:00

Åh vad härligt ändå ^^

Svara
Boden By Night - Anna Munkhammar juni 5, 2017 - 23:39

Ja det var det ❤ gott med middag efteråt!

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.