Igår laddade jag upp min youtubevideo där jag testar Colour B4 på mitt blå hår som jag tonat med colorista washout #bluehair. Mitt i processen upptäckte jag att det står i deas FAQ att det inte fungerar på blått och grönt tonat hår. NEJ! 
 
 
Gjorde klart alla steg ändå eftersom jag lika hade produkten i håret. På deras hemsida stod det att det fungerar på semipermanenta toningar men i beskrivningen som följde med förpackningen var det alltså specifierat att det bland annat inte gällde blå och grön.
 
Dock fick jag trösta mig med en present med DIY som Mad About Tea skickat till mig och i videon öppnar jag allt för första gången. Så fint och gulligt av henne! Jag blev alldeles rörd för att jag var ledsen över håret och sen blev jag glad över omtanen och alla saker som hon gjort själv dessutom <3 <3
 
 
Hoppas att ni får en fin helg /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

0 kommentera

Anonym juni 2, 2017 - 21:20

Awe så glad att du blev glad och sen var det sjukt gulligt att du blev rörd :3

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.