Lägger upp mina favoritbilder från bilträffen igår, vill du se mer bilar hittar du alla mina bilder från Keytown Meet här! 
 
 
 
 
 
Jag blir så sjukt inspirerad av att titta på alla bilar. Önskar att jag också hade en bil att dekorera med döskallar och små prylar. Nu när jag är tillsammans med Johan som kan massor om bilar så kanske han kan hjälpa mig med något projekt framöver. 
 
Jag har i vart fall köpt nya ventilhattar till min volvo idag så det är en liten början åtminstone. Sen får jag kanske fixa en liten sjal till Britt så att hon kan vara en raggar-vovve. Såg så ut som ett ganska härligt life-goal för en hund eller vad tycker du själv? 
 
 
 
 
 
Imorgon är det tillbaka till vardagen igen och om jag ska se det positivt så kanske det åtminstone betyder att mitt paket från H&M dyker upp? Sov gott /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.