Igår gick jag igenom H&Ms rea och hittade så sjukt mycket snygga saker. Jag är lite kluven till att uppmana till konsumtion här på bloggen men å andra sidan älskar jag inspiration och man behöver ju inte handla allt man tittar på eller hur 😉 
 
Idag finns det ett helt annat utbud i de vanliga butikerna om man jämför med när jag var tonåring, wow vad det har hänt grejer! Den här gången sorterde jag REAn efter färgen svart för att det skulle bli lite mer lättscrollat. 
 
Delar alltså med mig av mina favoriter från REAn
(obs: Jag är inte sponsrad av H&M även om jag önskar det)
 
 
Jag gör alltid så att jag lägger allt jag gillar i varukorgen och sedan sorterar jag systematiskt bort plagg.
 
  • Flera är lika, vilken gillar jag mest? 
  • Har jag något liknande hemma och kommer jag i så fall hellre använda den hemma? Behöver jag verkligen “en till”?
  • När ska jag använda det här, kan jag ha det på jobbet, kommer det att bli liggandes?
  • Kräver det här plagget extra vård som fintvätt, strykning osv som jag inte orkar med?
  • Är det här bekvämt eller opraktiskt?
  • Kan jag få tag i någonting liknande och kanske coolare på second hand?
  • Om man summerar kostanden för de här kläderna, finns det egentligen istället EN dyrare sak som jag hellre skulle vilja ha?
 
 
 
 
Alla de här plaggen låg i min önskelista men tillslut blev det bara tre kvar. Hoppas att paketet kommer imorgon!
 
 Sov Gott! /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

0 kommentera

Anonym maj 23, 2017 - 11:02

Tänker likadant när jag nätshoppar. Lägger allt i korgen för att sedan sortera och jämföra plaggen bredvid varandra och mot sånt jag redan har hemma. Ofta går varukorgen från 23 varor till kanske två, oftast inga haha! Sammetsklänningen du valde är SÅ fin!

Svara
Silly Me maj 24, 2017 - 13:33

Jag tror jag måste göra ett besök på H&M. Handlar alltid svart!!! 🙂

Svara
Boden By Night - Anna Munkhammar maj 24, 2017 - 22:12

Värt ett besök!

Svara
Jenny maj 24, 2017 - 13:43

Jag var tvungen att besöka din blogg efter din kommentar hos mig. Alla dessa plagg är bra exempel på hur mycket jag önskar att alla H&M’s plagg passade mig, ibland kan jag ha tur. Har en crop top från förra sommaren med huva och hål för tummarna. Älskar den!

Svara
Boden By Night - Anna Munkhammar maj 24, 2017 - 22:17

Jag förstår dig och jag som är väldigt liten har märkt att jag fått gå upp i storlekar. Viss del beror på att jag ofta vill att koftor mm är oversize, men jag har märkt att jag nu kan ha andra plagg i storlekar som varit alldeles för stora innan. Köpte tex en nättröja på devided och tog den i large för att den inte skulle sitta som ett korvskinn. Tycker det är tråkigt att de inte har fler olika storlekar.

Svara
Anonym maj 24, 2017 - 14:41

Men wow så mycket snyggt! Älskar verkligen den där typ "randiga" / halvtransparanta tröjan.

Svara
Anonym maj 26, 2017 - 09:45

Jag gör alltid så jag med! Man lägger allt i korgen men tycker är snyggt sen börjar man rensa. Kan sitta där men 20 saker men sen slutar det på kanske 3-4 stycken ^^

Svara
Boden By Night - Anna Munkhammar maj 30, 2017 - 20:05

Det är smartast för annars blir det så ohanterligt och svårt att kolla igenom allt.

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.