På sistone har jag känt mig så missnöjd med min blogg. Den är ful, har inget sammanhang, jag tar inte fina bilder längre, jag byter från ett ämne till ett annat och mitt arkiv känns så tungt och kompakt. 
 
 
Jag har gjort en ny del till skotern som jag är jättenöjd med men sen tar det liksom stopp. Vem vill läsa om det nu? Vem bryr sig om gamla bilder där? Sidan är inte nog bra för att lägga upp nytt material. Ingen kommer hitta till den.
 
Vem vill egentligen läsa MIN blogg? Alla andra har så fina bilder, alla andra har så spännande liv, alla andra går det så bra för… 
 
 
Min instagram är så liten, ingen vill följa mig på insta, jag är pinsam som skriver 10 hashtags. 
 
Alla tänker “hon tror hon är nåt!”
 
Jag har en facebooksida med 1179 gillamarkeringar men jag delar nästan aldrig något inlägg där. Tänk om de som gillat min sida kommer att avfölja om de blir påminda och ser inlägg från mig i sitt flöde?
 
Vad ska jag göra för att känna mig stolt över min blogg? /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

0 kommentera

Anonym maj 19, 2017 - 09:33

Känner exakt samma med min blogg! Och så har jag precis börjat på youtube och tycker det är skitkul, sen påminns jag om att jag har 20 följare och bara… ofta kofta vad är meningen liksom? Har inga tips… Jag tycker i alla fall mycket om din blogg!!! <3

Svara
Anonym maj 19, 2017 - 11:55

Jag känner PRECIS likadant om min blogg. Önskar att jag hade svar. Om du får genial input på det här inlägget, please dela med dig av det till mig :-*

Svara
Boden By Night - Anna Munkhammar maj 20, 2017 - 09:35

Jag gjorde så nu att jag satte mig ned och funderade över vad jag själv vill läsa om på andras bloggar och vad jag själv har för intressen att dela med mig av. Så gjorde jag om kategorierna till några få och så ska jag försöka jobba utefter det så får vi se. Som Märta kommenterade också så får man nog släppa lite på kraven på sig själv också. Det ska ju vara kul med blogg det är ju det som är grejen.

Svara
Märta maj 19, 2017 - 16:32

Förstår hur du känner, men känn inte att du måste prestera på sociala medier för andras skull! Jag är en relativt ny läsare och ångrar aldrig att jag hittade dig! Jag tycker du är en superinspirerande och härlig person, och dina inlägg är välgjorda. Kör bara din grej, hoppas du får en underbart helg! Kram <3

Svara
Anonym maj 20, 2017 - 09:51

Åh, jag ska försöka rannsaka mig och min blogg så också. Men din blogg är fantastisk redan!

Svara
Boden By Night - Anna Munkhammar maj 22, 2017 - 08:33

Men din då. På förstasidan nu också 🙂

Svara
Mia maj 22, 2017 - 20:13

Jag tycker du har en jättespännande blogg och att du ska vara stolt över alla dina arenor där du uttrycker dig och är kreativ. Det är roligt för mig som också är Bodensare att läsa om alla dina kloka tankar och spännande inlägg.
Men du har helt rätt till dina känslor, men jag tycker du är fantastisk på det du gör! Keep going @–))—-

Svara
Jenn - forever abroad maj 24, 2017 - 14:18

Åh fina du! Tror verkligen att vi ALLA går igenom dessa perioder. Och ju mer man kollar på andra och jämför sig, desto värre blir det. Jag tror på att verkligen vara övertygad om sin grej, strunta i vad andra gör och bara köra på. Sen måste jag säga att jag kan tänka mig att livet som influencer i Norrland är tyngre än i södra Sverige. T.ex. har jag sagt till Amanda (http://explorealittlemore.se/) att jag är så imponerad av henne som driver företag och just startat upp sin blogg, "trots" att hon bor i Gällivare – för jag vet att det är svårare att vara driven i ett litet samhälle där det känns som om folk väldigt lätt kollar snett på en.

Bry dig inte om vad andra gör, hur många följare andra har, eller om du skulle tappa några från din facebook-sida, utan följ din passion och bygg bloggen och dina kanaler efter det <3

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.