Idag fick jag hem ett paket med två smycken som jag beställt från  The Rogue and The Wolf. De gör smycken med olika symbolik och jag tycker att det är lite speciellt och kul. 
 
 
 
Sist jag beställde från dem var varan så pass defekt att jag fick pengarna tillbaka utan att returnera den. Alla fabriker kan göra misstag så jag tycker att the Rogue and The Wolf skötte det schysst när jag slapp skicka tillbaka paketet till England. Trots det kände jag mig lite tveksam att beställa från dem igen men de fick en ny chans.
 
Ringen jag köpt heter “Ring of Euphoria in Slate Steel” och är 3D-printad i brons infusionerat rostfritt stål. Blir ganska speciellt när det är 3D-printat och jag tycker det ser snyggt ut! 
 
Den lilla stenen på är en riktig granat. Den är jättefin men hoppas nu bara att den sitter fast också!
 

 
 
The Rogue and The Wolf är också kända för sina 3D printade polyamid smycken som, enligt mig, fullkomligt tagit över instagram. Jag ser dem överallt och ja de är jättefina men jag har så sjukt svårt för att de är i plast!
 
Känns så… just det… plastigt. Nu föll jag ändå till föga och beställde tillslut “Eclipse Necklace in Black“. Och ja, faktiskt har plasten en häftig struktur som framhävs bra av den mattsvarta färgen. Det ser verkligen inte plastigt ut men sen när man lyfter i månen känns den så klart lätt.
 

 
Har du något från the Rogue and The Wolf?
 
/Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

0 kommentera

Anonym maj 19, 2017 - 10:01

Oj det såg verkligen inte ut som plast… Halsbandet var superfint!

Svara
Boden By Night - Anna Munkhammar maj 20, 2017 - 09:29

Jag vet! Sjukt snyggt men jag önskar att det inte var plast. Det blir så lätt och ibland har det liksom glidit upp i mitt hår och hänger där. Fast det är ju en fördel på örhängen och sånt. Jag älskar stora örhängen men mina öron är känsliga för tunga vikter.

Svara
Anonym maj 22, 2017 - 19:42

Jättefina! Lite sugen på att spana in deras grejer och köpa något!

Svara
Boden By Night - Anna Munkhammar maj 24, 2017 - 22:12

Ja smyckerna är fina!

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.