Idag har jag och Johan plockat fram sommarbilen. Egentligen är det Johans bil som han byggt ihop men när jag tycker om den kan det väl få vara “våran” eller hur? 😉 
 
 
Jag fick i vart fall köra den mellan garaget och verkstaden för lite sista fix innan besiktning. Sjukt kul var det för det sitter en V8 motor i den gamla 242an. Det händer lite grejer när man trycker på gasen om man säger så. Hade öppen mun och ett stort flin ungefär hela tiden!
 
 
 
Jag har inte haft något direkt intresse för motorer när jag var yngre men jag tycker det är allt roligare. När det kommer till bilar gillar jag verkligen äldre bilar och hemmabyggen. Ligger så otroligt mycket kärlek och slit bakom alla dessa bilar. I mina ögon kan man inte få samma känsla med en ny bil. Gamla bilar har verkligen en själ. 
 
För mig är det sommar på riktigt när alla fina veteranbilar tinar fram. /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.