I fredags hade jag min första 30-årsfest och inte blir det min sista (haha). Jag fyller 30 först i juni men jag och två till kollegor som fyller jämt i år hade en gemensam fest på jobbet. 30, 40 och 50 blir vi!
 
 
Kalaset blev sådär härligt bra. Vi bastade, åt pizza och eldade i en grillring. Några mashmallows och en och annan grillad falukorv slank ned. Sedan snackade vi massor av strunt och sjöng gamla låtar runt brasan som bara blev allt större.
 
 
Jag är faktiskt tacksam att jag får bli 30 och att jag känner att mitt liv gått frammåt till det bättre om än det finns toppar och dalar. Än så länge har alltså ingen 30-års-kris synts till om man nu bortser från att jag färgat håret turkost/grönt av misstag 😉 Just nu är jag, ta i trä, i den lyckligaste period som jag än så länge varit i.  
 
Jag känner mig tryggare och stabilare med mig själv och jag lever ett liv som jag trivs med. Jag har min familj nära mig och det är så pass lyckosamt att vi alla är friska och mår bra. Jag kan inte begära särskilt mycket mer egentligen. 
 
 
Tyvärr har jag dock inte blivit särskilt mycket mognare… Kiknade av skratt när kethupflaskan stått för nära lågorna så att den smälte. Då kastade vi in flaskan i brasan och den bara spydde ut ketchup!! Man växer tydligen aldrig upp…
 
<3 /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

0 kommentera

Anonym maj 15, 2017 - 09:22

Jag blir också 30, fast i Juli istället ^^

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.