Mad About Tea har ju kämpat med sin bloggdesign i veckan och det har inspirerat mig att ge mig på kodningen av min också. Man kan väl säga att vi har svurit tillsammans en del X-)

Det är jättekul att utveckla sidan men det som kan kännas jobbigt är att det är tid som inte syns för än långt senare (eller i värsta fall inte alls om man misslyckas). Jag kanske jobbar varje kväll med bloggen men lägger bara upp inlägg varannan dag och då ser jag helt plötsligt ut att vara inaktiv.
 
 

Det jag jobbar med nu är att separera ut och stärka upp den delen av min blogg som handlar om skoter. I dagsläget kan jag känna att den drunknar i allt mitt livsstilsbloggande. Jag vill helt enkelt att det ska finnas en del av bloggen där man kan klicka runt och läsa om olika saker som har med skoter att göra utan att behöva se vad jag färgat håret med och sedan fortsätter så klart min vanliga livsstilsblogg som vanligt.

Etapp ett av arbetet är nu klart och nu ser jag fram emot att få jobba på och bli färdig med skoterdelen!! Idag är det nästan som att jag får dåligt samvete när jag skriver om struntsaker men när jag separerat det här på sidan kan jag fortsätta att skriva om dumheter bara att jag har delat in det i mer tydliga fack. För mig känns det i vart fall bättre och då blir det nog bättre för er också. 

Ha en fortsatt fin helg! /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

0 kommentera

Anonym maj 8, 2017 - 09:25

Åhh! Det blev ju jättebra! Älskar den nya headern! Kul att jag inspirerade dig till att göra om lite 🙂

Svara
MIA maj 8, 2017 - 20:57

WoW!!! Supersnyggt

Svara
Boden By Night - Anna Munkhammar maj 10, 2017 - 19:27

Tack 😀

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.