Jag har suttit och gått igenom en del gamla skivor för att hitta bilder till en youtube-tagg som jag tänkte haka på. Helt sjukt vad jag har varit duktig på att säkerhetskopiera filer till CD-skivor innan jag hade en extern hårddisk! 
 
 
Hittade bland annat de här “coola” bilderna från gymnasiet…
 
När jag varit nöjd med en outfit har jag tagit kort på den i spegeln med min mobil. Jag försökte blanda punk, metal, rock, goth, cyber och lolita. Ganska mycket baserat på de band som jag såg upp till. Har gjort och sytt en hel del själv för det var inte så lätt att få tag på alternativa kläder i Boden då och jag hade inte så mycket pengar att röra mig med heller. 
 
Inser idag att jag försökte så sjukt mycket att vara annorlunda och unik bara för att och utan att egentligen reflektera över varför. Det var liksom viktigare att ha en egen stil än att faktiskt ha det bekvämt (som att inte frysa till exempel). Jag kan se tillbaka på det och tycka att det var lite halvcoolt, men jag är ändå glad att jag gått ifrån vissa av mina ideer. 
 
Utöver de här ganska pinsamma selfiesarna hittade jag också bilder på min mormor och morfar som jag inte visste fanns och jag blev ganska rörd av att se dem. Lite för privat för att lägga upp men eftersom ingen av dem är kvar i livet förstår ni ju att det känns i hjärtat att se bilder på dem igen <3 <3 Jag har faktiskt tänkt mycket på dem på sistone och kanske är det därför som jag letade upp skivorna från första början.
 
Sov Gott /Anna Munkhammar
 
 

Du kanske tycker om

0 kommentera

Anonym maj 3, 2017 - 09:31

Ja jösses, den där tiden i gymnasiet alltså. Jag var så stolt över mig klädstil och kläderna jag skapade då! Som du sa, det var svårt att få tag på alternativa grejer samt man inte hade pengar till det. Är dock glad att jag växte upp och tog mig ur stilen, men utvecklades gjorde man verkligen! ^^

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.