Jag fastnade på lite vimmelbilder från The Influencer Convention. TIC anordnas varje år av Influencers of Sweden som är Sveriges branschorganisation för bloggare och influencers. Vet att jag tjatar men ja jag är med och de gör ett så sjukt bra jobb för oss bloggare!
 
 
 
 
Fotograf: Ronja Jönis (redigering Emilia Westerström och Linda Hörnfeldt). 
 
Jag hade fantastiskt kul och lärde mig massor. Börjar definitivt vara dags för mig att gå igenom de filmklipp och foton jag själv tog från eventet! 
 
Tur att jag inte visste då att den blå toningen från colorista skulle vara omöjlig att tvätta bort… Ni ska veta vad jag jobbat med att tvätta ur det blå och det blir bara mer och mer turkost. Nu testar jag Colorista Fader shampoo som Loreal säljer enkom för att tvätta bort colorista toningen. Jag är inte superoptimistisk men ger det en chans…
 
Sov gott! /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

0 kommentera

Anonym maj 3, 2017 - 22:44

För mig gjorde faderschampot ingenting.. Mitt enda tips är att gå till en bra frisör. Boka en tid och fråga om råd vad du kan göra för att tvätta ur så mycket som möjligt av färgen. Men håll inte på och tvätta för mycket i hopp om att det ska gå bort för håret blir så slitet! Blekningar är mer skonsamt för håret än att försöka tvätta bort den där grönblå färgen. 🙁

Svara
Boden By Night - Anna Munkhammar maj 4, 2017 - 15:45

Ja man kan tro att tvätta bort är skonsamt men om man ska "gently massage" sitt blöta hår i fem minuter med ett schampo i så blir håret skadat. Gett schampot en chans men på de tvättarna jag gjort märks väldigt lite. Väldigt tråkig situation!

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.