“You are ugly as hell and you look old as fuck, besides, your channel is dead, your english is bad and you said nothing interesting. You look like you did heroine. Nobody watches you.”
 
 
Tydligen är det väldigt upprörande att jag har gjort en youtubevideo där jag berättar att jag tycker det är obehagligt med terroratacken i Stockholm. Det är verkligen inget speciellt med den videon utan den är rätt så trist. Jag säger egentligen bara att jag inte vill lägga upp en glad video med tanke på det som skett och att jag själv känt rädsla för terrordåd helgen innan det skedde när jag var på besök i Stockholm. 
 
Jag avslutade videon med att säga att vi är många som vill leva fritt och ifred både i och utanför Sverige och det är väl i så fall det som upprört detta troll.
 
 
 
Har svårt att ta åt mig av just det här kommentaren eftersom den är så skruvad men jag har fått andra kommentarer på bloggen som jag blivit ledsen av. Bäst taktik tror jag är att inte gå in i en argumentation utan radera direkt. Det är inte roligt att lägga ned tid på att skriva elaka saker om det försvinner i tomma intet. 
 
Det har också hänt att jag fått elaka meddelanden via SMS och det kändes så klart mer obehagligt. Jag skrev aldrig något om det på bloggen för då kanske det hade eskalerat. På något sätt kan jag inte annat än tycka synd om människor som beter sig så. 
 
Vad säger ni, Ska man skratta eller gråta åt nättrollen och personer som spridet hat på nätet? Och hur hanterar man dem bäst? /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

0 kommentera

Anonym april 28, 2017 - 16:47

Vad tråkigt att folk måste projicera sitt självhat på andra. Jag tycker om att läsa din blogg, tycker du är jätteduktig på att dela med dig av ditt liv och dina intressen på ett intressant sätt. Ta absolut inte åt dig!!!

Svara
Boden By Night - Anna Munkhammar maj 1, 2017 - 22:01

Vad glad jag blir att du brukar läsa min blogg!! Så lätt att glömma när man sitter hemma på sin kammare. Idioter finns alltid lite här och där antar jag så man får försöka ignorera dom så gott det går 🙂

Svara
Anonym april 30, 2017 - 21:13

Tycker det är så jäkla trist med folk som ska bete sig som idioter och tro att dom är "safe" för att dom sitter bakom en dataskärm, usch. Fortsätt göra det du tycker om och ignorera alla puckon! 🙂 Kram!

Svara
Mia maj 3, 2017 - 12:10

Jag vill verkligen inte att du ska sluta. Tycker du är en helt fantastisk person, av det du skriver, lägger upp och dina åsikter. Så otroligt tråkigt att man ger sig på andra för att själv må bra!
Ta hand om dig!

Svara
Anonym maj 4, 2017 - 17:51

OMG så löjligt av personen! Nån sur jävel som hatar sitt liv måste det ju vara.. Inget av det där stämmer ju! Du är jättefin! <3

Svara
Boden By Night - Anna Munkhammar maj 9, 2017 - 08:48

Jo vissa har inget liv verkar det som. Tack!!

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.