Swedish Blogposts

Jag ska till USA!

Det är med skräckblandad förtjusning jag skriver det här. Jag ska resa till USA!? Jättespännande och en dröm som går i uppfyllelse MEN, jag är världens sämsta resenär och jag får hemlängtan om det går längre än en helg… ojoj…
 
 
Jag var till Puerto Rico i höstas och om än det var härligt och roligt plågades jag av hemlängtan redan halvvägs in på veckan. Vi ska vara i USA i över två veckor så det gäller att jag förbereder mig.
 
Vi kommer att hålla oss till Florida och resa runt till olika platser där. Idag har Johans föräldrar (som också ska med) visat hur vi ska åka och var vi ska bo. Skönt att de har koll på läget så att jag kan flyta med men jag ska också kolla om det finns något särskilt som jag vill spana in.
 
Har du varit i USA och vad får man bara inte missa??
 
/Anna Munkhammar

0 thoughts on “Jag ska till USA!

 1. Mia says:

  WoW! Ni kommer få det fantastiskt, jag har inte själv varit där. Men har en kollega som är i Miami, får berätta mer när hon kommer tillbaka nästa vecka 🙂

  1. Men vad spännande, skriv gärna till mig och berätta!!

 2. Elin says:

  MEn vad roligt!!!

 3. Anonymous says:

  Oh vad roligt! Ska bli kul att följa med via bloggen! Har vänner som bor i LA, vi sparar pengar för att kunna åka och hälsa på dem kanske till vintern, tjoho! Har aldrig varit i USA, skulle vara så kul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.