Igår färgade jag över mitt blåa hår! Jag trivdes inte alls med den turkosa färgen det fick efter några tvättar. Tyvärr har jag läst på lite och kollat in en del youtubeklipp och dessvärre är det jättemånga som fått problem med att tvätta ur Loreal Colorista #bluehair (!!) Sjukt irriterande att de marknadsför den som “washout” när det sitter i så otroligt mycket längre!
 
 
Min stora skräck är att när det lila tvättas ur så kommer det blå fortfarande bli kvar och så småningom bli grönt allt eftersom. Jag hoppas att det inte blir så i och med att mitt hår var så pass vitt under. Annars kan det ju bli så att om man har en gul ton i håret så blir blått+gult=grönt . Jag är inte sugen på att få ofrivilligt grönt hår!!
 
Nu har jag i vart fall tonat över det blå med färgen lilac. Det ser bra ut MEN, jag tycker att färgerna blivit så sjukt mycket annorlunda jämfört med bilderna på förpackningarna (som man kan se i videon). Jag kommer inte att använda Colorista igen. 
 
 
Hoppas ni blir hjälpt av mina erfarenheter. Det återstår ännu att se om det blå kommer att gå bort. /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

0 kommentera

Anonym april 20, 2017 - 09:30

Så tråkigt när det inte alls blir som man tänkt sig och produkten inte fungerar! 🙁

Svara
Mad About Tea april 21, 2017 - 14:58

Tyvärr är det oftast så att blå pigment gärna vill stanna kvar, helst om håret är väldigt ljust. Men tråkigt att det blir så när det ska vara urtvättbart!

Svara
Boden By Night - Anna Munkhammar april 21, 2017 - 23:53

Ja jag trodde inte att det skulle sitta som en vanlig toning utan verkligen åka ut fort. Det fastande betydligt snabbare och mer än när jag använt tex. stargazer.

Svara
Sofia maj 1, 2017 - 11:21

Jag färgade med den "pastellblå" och mitt hår blev turkost från första början. Nu har det varit grönt i över en månad.. 7-15 tvättar är rent bullshit. Jag har tvättat håret varenda dag sen slutet på mars liksom. Fortfarande illgrönt! Är så förbannad över hur dåligt produkten funkar så jag överväger att bojkotta L’Oréal. Om massor av människor får en grön färg som inte går att tvätta ur så måste de ju varna för det på förpackningen så man vet vad man ger sig in på.

Ett tips är att kontakta L’Oréal och klaga lite. Ju fler vi är som klagar desto bättre. Då kanske de gör något åt saken.

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.