Nu är det ett år sedan jag köpte mitt älskade hus. Jag var i en jättetung period då jag precis gått ur en jobbig realtion. Kände mig helt tömd på energi och ork. Som jag kämpat för att ordna upp allt och ändå hade det gått i kras. Så dök det upp på hemnet, huset som skulle bli mitt nya hem <3
Jag kunde knappt tro det själv och hela månaden som jag väntade innan jag fick flytta in var jag rädd att jag på något sätt skulle bli av med huset. Så blev det så klart inte utan istället fick jag till och med flytta in någon dag tidigare. Sakta sjönk det in att det här faktiskt på riktigt var mitt hem.
Efter det har jag kännt att jag utvecklats så otroligt mycket. Det har varit mitt hem och inte någon annans som jag bara varit gäst i. Jag har haft en trygg punkt i mitt liv och jag har bevisat för mig själv att jag fixar det här.
Jag trivs otroligt bra med vintern med skoterleden runt knuten och grillkåtan på gården. Men nu när jag ser de här bilderna börjar jag faktiskt att se fram emot somrarna med midnattssol och varma kvällar (bilden nedan).
Glad påsk på er alla och kom ihåg att efter en mörk period kommer det en ljus <3 /Anna Munkhammar
Det här iinlägget är en del i blogg.se upprop #HappiChallenge

Du kanske tycker om

0 kommentera

Anonym april 13, 2017 - 21:01

Åhh visst inte ens att du hade ett eget hus! Ser helt sjukt mysigt ut ju :3

Svara
Boden By Night - Anna Munkhammar april 15, 2017 - 19:35

Ja jag är så glad över det ??

Svara
Caroline april 14, 2017 - 18:39

Så vackert hus och fina bilder. 🙂 Hoppas att du får en riktigt fin och trevlig påsk.

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.