Helgen till ära fick jag testa mina nya skoterglasögon som jag är otroligt nöjd med! 
 
 
Ljust sken ska det vara för jag tycker inte alls om för mörka glas. Jag vet att många tipsar om gula och orange glas för att kontraster blir tydliga med det. Visst kan det vara en fördel men, alla dessa vackra vita vyer får ju ett pissgult filer över sig!!
 
Gul snö ogillas av mig så därför har jag nu köpt ett par som är mer neutrala i färgen men lite åt det rosa hållet. Var faktiskt lite white-out i lördags och jag tyckte ändå att de fungerade bra för att se kontraster, så gott det nu gick. 
 
Här kommer lite bilder från lördagens körning med tjejgänget:
 
 
 
 
 
 
 
Vi körde nästan hela vägen till Sulitelmagrottan men vädret blev sämre uppåt bergen så vi bestämde oss för att vända innan. Man ska ha respekt för naturen i fjällen. Den är vacker men inte att leka med när det blir oväder.
 
Sulitelamgrottan är inte heller öppen i år. Det är ju en glaciärgrotta och det är inte varje år som det finns en öppning i all is och snö så att man kan ta sig in. Förra året var den öppen och då passade jag på att filma där i. Grottan förändras hela tiden så nästa gång den är öppen kan det se helt anorlunda ut. Spännande va! 
 
Så här såg det ut när jag körde till Sulitelmagrottan förra året:
 
 
Ha en fortsatt fin kväll /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

0 kommentera

norrbotten emmish april 13, 2017 - 08:35

fina foton , glad påsk!

kram

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.