Jag har besökt ett medium nu och den stora frågan är ju då, stämmer det jag fick höra??
(Bilden är en illustration som jag gjort)
Framtiden?
Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska säga. Så här långt är det jättesvårt för mig att uttala mig om jag tror på det jag fick höra av mediet eller inte. Jag måste ju se om det som hon sa slår in eller inte eller hur? Så jag får nog helt enkelt vänta med ett utlåtande kring den saken. Vissa saker jag fick veta passade inte riktigt in i mitt liv, men det kan ju hända att de kommer att göra det längre fram så jag vill inte säga varken bu eller bä.
Spöken i huset (!)
Jag fick också veta att jag är mörkrädd (stämmer) och att det fanns andar/spöken i mitt hus som skrämmer mig så att jag blir det. En avliden släkting till mig samt tidigare husägare har skyddat mig från dessa. De bråkiga spökerna ska hon nu ha rensat ut så vi får se om jag kommer att vara mindre mörkrädd framöver!
Jag tyckte att det var jättespännande att prova på det i vart fall även om jag inte är helt på det klara med allt. Jag får nog återkomma med mer info till er när det gått en period tror jag! /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.