Inser att jag verkligen är en lantis när busschauffören tillslut försöker prata engelska med mig för att jag är så förvirrad. 
 
 
Som jag berättat är jag extremt virrig när det kommer till resor. Jag skojar ofta om det och bjussar på mina fadäser men jag blir också ganska stressad när det är nya resor på gång. 
 
Meeen, snabbt blev jag en fin dam när jag väl kommit fram och fick syn på hotellet jag ska bo på. Grand Hotel Saltsjöbaden är typ ett slott med extremt högt till tak, kristallkronor, marmor och supertrevlig personal!
 
 
 
Imorgon är jag redo för The Influencer Convention. YES!
 
Sov gott /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

0 kommentera

Anonym mars 31, 2017 - 00:27

Jag har också bott där. Det är så fint. Särskillt frukostbuffén och matsalen är to die for.

Svara
Anonym april 2, 2017 - 21:48

Haha lite kul ändå att han försökte prata engelska med dig! Jag har ibland funderat på om jag ska behöva göra det med folk när jag är hos min pojkvän för ingen förstår vad jag säger hahaha. Så stor skillnad på dialekterna :3

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.