Alltså NEJ. SÅ MISSNÖJD OCH BESVIKEN!! Beställde en supersnygg tröja, överdrivet exalterad när jag får paketet och när jag öppnar så ser tröjan ut som en hög med skit. Förlåt för mitt grova uttrtryck men den gjorde det.
 
 
Okej om det bara varit att den inte föll mig i smaken men det är kvalitén som är riktigt dålig. Bland annat så har trådspänningen på symaskinen varit fel inställd så att sömmarna var fula och slarviga.
 
Det var faktiskt ingen billig tröja heller så nu har jag kontaktat företaget som jag köpt den av och de har förklarat att de haft problem med de som tidigare producerat deras kläder men som de nu bytt ut. Jag ska så klart få returnera tröjan och de bad om ursäkt.
 
Det här kommer alltså inte att kosta mig någonting annat än min förväntan inför en obetydelsefull tröja och ändå känner jag mig besviken.
 
Jag tror att det beror på att jag byggt en relation med det här företaget under en så pass lång tid. Jag har följt dem länge på instagram, blivit inspirerad, gillat bilder och så tillslut unnade jag mig själv den här dyra tröjan från dem… Det är inte ofta som man känner en sån anknytning till ett företag innan man ens är kund på riktigt så man kan verkligen säga att deras marknadsavdelning lyckats!!
 
Jag har i vart fall bestämt mig för att lägga ned tid på att förklara hur mycket jag gillat dem och hur tråkigt det känns att det blev så här. Hoppas att de tar till vara på min feedback och att jag får möjlighet att ge dem en andra chans. /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

0 kommentera

Anonym mars 29, 2017 - 17:48

Men NEJ så tråkigt! Har också varit med om sånt och man blir så grymt besviken när man velat och väntat och tills slut beställt men sen är det inte alls som man tänkt sig när man får det! Grymt tråkigt!

Svara
Anonym mars 29, 2017 - 17:55

Jag är med om det här lite nu och då. Men mest att saker jag har köpt går sönder typ direkt.

Svara
Boden By Night - Anna Munkhammar mars 30, 2017 - 19:55

DET är irriterande. Besvärligt att returnera när det gått sönder. Lätt att det inte blir av :-/

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.