Swedish Blogposts

Ansökningar till ruff Diamonds trillar in

Idag har jag haft fullt upp med att kolla igenom ansökningar från alla er som vill bli en av oss i Ruff Diamonds crew. Det går så klart fortfarande att ansöka och du läser hur man gör här.
Det är verkligen superspännande att gå igenom och kolla på allas bloggar! Även om jag inte kommer att kunna plocka in alla som toppbloggare så har jag ju adresserna till era bloggar och det betyder att jag kan hålla koll på och dela inlägg från er. Jag har faktiskt redan schemalagt en del delningar av blogginlägg från några av er som ansökt.
Jag håller också på att lära mig hur admin-verktyget fungerar på sidan så att jag kan ändra och uppdatera allt som jag vill.
Imorgon är det fredag och jag har spelat in en unboxing video från The Crypt Of Curiosities som kommer upp på min youtubekanal vid 7-tiden. Gjort iordning det färdigt för att jag får besök från en annan härlig influencer imorgon, nämligen Helena Gunnare.
Sov Gott! /Anna Munkhammar

0 thoughts on “Ansökningar till ruff Diamonds trillar in

  1. Anonymous says:

    Jag har mejlat dig och håller tummarna för fullt! :3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.