Om två helger reser jag till Stockholm, jag ska nämligen delta på The Influencer Convention som annordans av Influencers of Sweden (Sveriges branschorganisation för influencers, typ mig som är bloggare).  TIC är en träff för Influencers där vi får möjlighet att nätverka och lyssna på intressanta föreläsningar. Dessutom kommer det att vara en galamiddag! Inte direkt något som brukar vara vardagsmat för mig 😉 
 
 
Den här bilden är från förra årets träff och är fotograferad av Lisa Höök. Det är Paulina GunnardoClara Löfvenhamn, jag och Clara Toll som står och poserar. Jag hoppas att vi ses igen för de var så himla gulliga. 
 
Det finns också en film ute på youtube om man vill kolla in lite mer från 2016s träff. Jag skymtar förbi på massor av ställen och blev supernostalgisk när jag såg den. Jag får ju inte träffa andra bloggare särskilt ofta och jag minns den konstiga känslan av att så många kände igen mig och visste vem jag var fast jag tänkt att “jag var ingen”
 
 
I år ser jag bland annat fram emot att Felicia Bergström, Clara Lidström (Underbara Clara),  Maria Strömberg Bååth (Made By Mary),  Sara Rönne (Träningsglädje) och Elin Häggberg (Teknifik) ska stå på scenen. Träffat alla utom Felicia förut och de är alla härliga och roliga. Medryckande att lyssna på. 
 
Ha en fortsatt trevlig kväll och imorgon, då får jag berätta vad jag filat på men inte kunnat berätta om ännu… /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

0 kommentera

Clara, Bossbloggen mars 23, 2017 - 09:58

Klart vi ses!!! Längtar så, kommer bli superkul 😀

Svara
veckomagasinet anne von porat mars 25, 2017 - 10:48

Mycket spännande resa du kommer att göra

Svara
Boden By Night - Anna Munkhammar mars 30, 2017 - 19:49

Ja det är jättespännande. Bara att få träffa alla och sen allt som jag ska lära mig också 😀

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.