Swedish Blogposts

Lookbook: Goth på vintern

I helgen var jag på ett magiskt bröllop i Tornedalen men innan det hann jag ladda upp ett filmklipp åt er med några vinter outfits!
 
 
 
Jag drar ofta bara på min täckjacka till och från jobbet men så här kan det se ut om man vill vara extra fin. Ett hett tips är att klä sig med många lager. Det är varmt och sen är det faktiskt snyggt också!
 
Klippet är inspelat framför min grillkåta som jag brukar kalla för mitt muminhus. Prenumerera gärna på min youtubekanal, jag laddar upp klipp varje tisdag och fredag och jag behöver verkligen all stöttning och pepp jag kan få ♡
 
Hoppas ni har en fin och lika solig dag som mig idag! Själv håller jag på att smälta alla minnen från bröllopet. /Anna Munkhammar
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.