Minns ni att jag berättade om en strålande solig helg? Well i tisdags laddade jag upp ett filmklipp från i söndags när vi körde till Svedeakojan i Boden. 
 
 
 
Svedeakojan är ett samarbete mellan försäkringsbolaget Svedea och Bodens Skoterförening. (Jag har tidigare gjort ett betalt samarbete om kojan med Svedea men det här är inte det). Svedea har stått för kojan och sedan har skoterföreningem byggt upp den. Det har blivit ett populärt utflyktsmål och en samlingplats för skoteråkare. 
 
 
 
 
 
Känner ni föresten igen skotern till vänster? det är min gamla skoter som jag fortfarande har kvar. I videon berättar jag lite mer om min gamla Polaris och varför jag fortfarande kör den ibland.
 
Ha en fortsatt fin kväl! /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.