Swedish Blogposts

Vlog från februari

Hej, har ni koll på att det kom upp en liten vlogg i fredags? Det är egentligen flera “misslyckade” vloggdagar som jag satte ihop till en gemensam. Practice makes perfect 😉 
 
 
I den här får ni följa med mig när jag glöm motorvärmaren, blir dammsugen av mamma för att min jacka är full i katthår, bowlar med Johan, är bjuden på pressvisning av filmen “Solens son” och blir upprörd över att några dissade mig under efterminglet, ser Ersnäs Amatörteater och deras pjäs “Timmermansgatan” tillsammans med Charissa. 

Imorgon kommer min vän Johanna förbi på middag och det blir supermysigt. /Anna Munkhammar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.