Skotern är packad för en liten mini-resa imorgon. Det ska bli riktigt härligt och kamerorna hänger så klart med. Johan ska också ha en gopro på huvudet så att vi får flera vinklar. Han kommer dock att köra sin gamla skoter för hans Arctic Cat är på reparation igen. Tråkigt!

 

Ni som undrar var mitt youtubeklipp försvann idag…

Ljudnivån på musiken blev jättekonstig så jag tog beslutet att plocka ned det och lägga upp ett nytt. Det tar bara väldigt lång tid eftersom det var en så pass lång video. Hoppas ni har överseende men vill inte att man ska anstränga sig att höra vad jag säger på grund av musiken. 
 
Som man säger, den som väntar på något gott!
 
 
Hoppas nu bara att det inte strular med uppladdningen igen. Jag vågar typ inte gå och lägga mig för än jag ser att det är klart men jag måste nog det ändå så att jag är utvilad imorgon. Känns helt klart som en sådan sak jag kommer minnas och skratta åt om något år “Kommer ni ihåg hur lång tid det tog att få upp ett klipp på Youtube!?”.
 
Först ska programmet spara filmen i ett webvänligt fomat och sedan ska det laddas upp också. Komprimeringen tar sjuk lång tid och sen kommer uppladdningen på det. Men jag vill ju ladda upp mina klipp i HD så då får man stå ut med att vänta. 
 
Sov Gott /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

0 kommentera

Linda februari 12, 2017 - 09:02

Åh skoter!

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.