Igår var det möhippa för min underbara vän Johanna. Istället för en vanlig “förnedrings-möhippa” hade vi ordnat en jättelyxig fest där hon fick stå i centrum och bli ompysslad med både mat och presenter. Det blev verkligen lyckat och ett minne för livet.
 
 
 
 
Men först var vi tvungna att vara liiite taskiga förstås! Vi invaderade hennes hem utklädda till tjuvar för att kidnappa henne. Hon fick packa en väska med termos, cykelhjälm, silvertejp, pjäxor mm så att hon blev lurad att tro att vi skulle hitta på något tok med henne utomhus. 
 
 
 
 
Sedan var det något helt annat som väntade henne istället! Goda snittar, bakelser, bastu, presenter och sedermera styling och god middag. 
 
 
 
 
 
 
 
Vi delade upp presenterna under kvällen så att det dök upp ett paket då och då. Först var det ett “Bride to be”-band, sedan efter bastun fick hon en klänning att ha under kvällen, när det var dags för styling fick hon hårspännen och när jag skulle sminka henne fick hon nya ögonskuggor osv.
 
Sedan var det några lekar emmelanåt där hon fick para ihop minnen och låtar med oss som var med och så testade vi så klart hennes kunskaper kring brudgummen. 
 
 
 
 
 
Jag och Johanna har känt varandra sedan jag föddes och jag är så fantastiskt glad att min bästa barndomsvän har hittat sin prins att gifta sig med <3 /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.