Nej, budget goth är ingen ny stil, det är bara jag som shoppar snålt! Det pratas ofta om att snygga alternativa kläder är dyra så jag tyckte att det kunde vara kul att göra en video med billiga och snygga alternativ. 
 
 
I början av klippet pratar jag också en del om hur jag ser på det här med olika stilar och elitism inom subkulturer. Jag tänker då på mitt inlägg “Sluta ifrågasätta varandras stil” som fått väldigt mycket uppmärksamhet från er läsare. Det betyder ju tyvärr att många känner igen sig i att de ifrågasätts när de inte följer mallar som andra satt upp för hur man ska se ut och vara inom en specifik subkultur eller stil. 
 
 
Angela Benedict har gjort ett bra youtubeklipp om detta nyligen (Goth Fashion is not a Goth Subgenre / Type) så det är helt klart ett hett ämne på mångas läppar nu. Jag tror att en stor andledning till det är just stilarna Nu Goth och Pastel Goth som har provocerat och rört upp en del känslor hos gothare som inte tycker att det är “äkta”.

Det jag vill få fram i mitt klipp (vet inte om jag lyckas) är att en stil inte är något som man måste välja och följa utan du bestämmer själv vilka stilar du vill inspireras av och utforska. Ingen har rätt att ifrågasätta dig för det <3

/Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

0 kommentera

Fnulan januari 29, 2017 - 22:09

Vilken fin blogg du har! Kram

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.