Swedish Blogposts

Skotersafari i Åre

Idag kom telias tekniker och röddade min blogg. Det var tydligen rotern som var roten till det onda och med en ny kan jag surfa på precis som vanligt. Tur var väl det för hur hade det annars gått med tisdagsavsnittet på min youtubekanal!?
 
 
Den här gången är det från skotersafarit i Åre. En nybörjaranpassad skotertur så kanske inte särskilt spännande för mig körmässigt. Eller? Daniel Ryden skulle också köra och det kändes det lite nervöst….
 
Daniel har föresten också lagt upp ett klipp från turen och ni kan kolla på det här. Hans är sjukt proffsigt och jag finns med på ett hörn. Var väldigt avis på hans DJI Osmo som jag bara MÅSTE ha! Kolla vilken skillnad på skaket med och utan Osmo 3.08 i klippet när batteriet i Osmo tog slut!!
 
 
Ha en bra kväll, imorgon kommer slalombilderna upp. ÄNTLIGEN! /Anna Munkhammar

0 thoughts on “Skotersafari i Åre

  1. Ja, grym skillnad på OSMO och inte OSMO. Och kul att du kände dig hypersäker med mig bakom styret. 😉

  2. MiaShopping says:

    Vilken härlig tur ni fick!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.