Idag kom telias tekniker och röddade min blogg. Det var tydligen rotern som var roten till det onda och med en ny kan jag surfa på precis som vanligt. Tur var väl det för hur hade det annars gått med tisdagsavsnittet på min youtubekanal!?
 
 
Den här gången är det från skotersafarit i Åre. En nybörjaranpassad skotertur så kanske inte särskilt spännande för mig körmässigt. Eller? Daniel Ryden skulle också köra och det kändes det lite nervöst….
 
Daniel har föresten också lagt upp ett klipp från turen och ni kan kolla på det här. Hans är sjukt proffsigt och jag finns med på ett hörn. Var väldigt avis på hans DJI Osmo som jag bara MÅSTE ha! Kolla vilken skillnad på skaket med och utan Osmo 3.08 i klippet när batteriet i Osmo tog slut!!
 
 
Ha en bra kväll, imorgon kommer slalombilderna upp. ÄNTLIGEN! /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

0 kommentera

Dryden - Traveler's Edition januari 25, 2017 - 08:16

Ja, grym skillnad på OSMO och inte OSMO. Och kul att du kände dig hypersäker med mig bakom styret. 😉

Svara
MiaShopping januari 25, 2017 - 11:01

Vilken härlig tur ni fick!

Svara
Boden By Night - Anna Munkhammar januari 27, 2017 - 23:17

Ja det var det 😀

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.