Jag har jobbat med ett inlägg fyllt med bilder från Åre men vårt internet har legat nere hela helgen. Jag har använt internet från min telefon istället men nu är det slut. Inte konstigt med tanke på att jag blev tvungen att använda det för att få upp youtubeklippet i fredags! 

 
Ni vet försås hur handikappad man blir utan internet. Jag börjar nästan svettas i nacken alltså. Som tur är ska telia skicka ut en tekniker för att hitta problemet. 
 
 

Ni får nöja er med den här lilla bilden på mig i liften så länge och så hoppas jag att jag kan få ut inlägget imorgon. Det blir en riktig bildbomb!

 
Jag har blivit frågad om jag tänker sluta med bloggen nu när jag har youtube och nej det kommer jag inte! Jag gillar ju att fotografera och att blogga. Nu precis när jag har börjat med youtube tar det mycket tid och bloggen har fått lite mindre tid men det går snabbare och snabbare för mig att klippa ihop filmerna. 
 
Jag tycker att det är jättekul med BÅDE bloggen och youtube. De fyller bägge två en viktig funktion och kompletterar varandra. Sov gott nu! /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.